kód:
 
 
mailcím:
jelszó:
 
 
azonosító:
jelszó:
 
 
 

Gondoltál már rá, hogy jó lenne egy igazán egyedi e-mail cím?

Itt a megoldás!

Regisztrálj egyedi végződésű e-mail címet cégünknél, 1000 Mb tárhellyel!

A megrendelt postafiókokat te magad adminisztrálhatod, így bármikor megváltoztathatod a címek elejét, újakat adhatsz hozzá vagy törölhetsz a címeid közül pár egyszerű mozdulattal, nem kell igénybe venned rendszergazda vagy technikus szakember segítségét!

Példa: regisztrálj családneveden postafiókot! Ha most regisztrálsz pl. apu@szabocsalad.hu-t, tárhelyed erejéig akár 5 családtagodnak is kérhetsz címet plusz költség nélkül. Pl. anyu@szabocsalad.hu, gyerekek@szabocsalad.hu, nagymama@szabocsalad.hu, stb.

Klubot alakítanál? Legyen tiéd a „vezeto” mail cím (pl. vezeto@kerteszklub.hu), majd oszd ki a tisztségeket a többiek között (pl. marketing@kerteszklub.hu, ugyvezeto@kerteszklub.hu, palantarendeles@kerteszklub.hu, stb.)

Légy kreatív!

Találj ki vicces, személyiségedet tükröző, kreatív e-mail címet! k@roly.hu, cica@mica.hu, bar@tom.hu, dobben@es.com, szeret@tel.eu...

Az egyedi e-mail cím előnye, hogy jó választás esetén nem csupán személyre szabott, de könnyen megjegyezhető, szóban megadva is emlékeznek majd rá. (pl. sz.janos427@ingyenlevel.com helyett level@szabojanos.hu)

Az egyedi e-mail cím előnyeA címben lévő domain a tiéd (vagy ajándékutalvány vásárlása esetén a megajándékozott személyé), így mindegy, hogy milyen internet elérést használsz.

Címed "hordozható", vagyis amíg csak szeretnéd, megmarad. Ha viszont meguntad, egy mozdulattal módosíthatod, törölheted vagy épp új címeket kreálhatsz. (Nem hátrány, ha pl. juli@lacibaratnoje.hu-t szükség esetén egy gombnyomással lecserélheted kati@lacibaratnoje.hu-ra, ugye?)

BiztonságTermészetesen az egyedi e-mail címek maximálisan biztonságosak.
  • Nem küldünk reklámot.
  • Adataidat nem adjuk ki harmadik félnek, illetve nem használjuk fel semmilyen egyéb célra.
  • Összes oldalunk SSL titkositást használ.


A levelezés webmail felületen keresztül vagy bármely, saját számítógépedre telepített levelezőrendszerrel is használható. (További információt levelezőrendszerek beállításához a Hogyan? menüpont alatt találsz.)