kód:
 
 
mailcím:
jelszó:
 
 
azonosító:
jelszó:
 
 
 

Tudom mit és hogyan szeretnék, megyek egyből a Megrendelő oldalra >>

Szeretném tudni, hogy működik a megrendelés, tovább olvasok

Először is ellenőrizd, hogy az általad választott domain (azaz a mailcímed végződése, ami a @ után következik) szabad-e.

A valásztott domain név: .

Ha a választott végződés szabad, akkor nincs más dolgod, mint kitölteni Megrendelő űrlapunkat. Amennyiben .hu végződésű címeket rendelsz, a Megrendelő űrlap kitöltése után nyomtasd ki a program által felkínált és a megadott adatokkal már kitöltött domain megrendelő lapot és juttasd vissza hozzánk e-mailben, faxon, vagy postai úton. (Fontos, hogy e-mailben is csak saját kezűleg aláírt, majd beszkennelt megrendelőlapot tudunk elfogadni, mivel az aláírásnak mindenképpen szerepelnie kell rajta!)

A .hu végződésű nevek regisztrációja 14 napot vesz igénybe. (A prioritásos igények esetén ez az idő mindössze 3 nap! Elolvasom, milyen domain nevekre vonatkozik a prioritás.)

A .com és .eu végződésű címeknél nem kell kitöltened semmi mást, csak a Megrendelő űrlapot. A szolgáltatás bankkártyával történő kifizetése után azonnal megkezdjük a regisztrációt és akár már 2-3 napon belül használhatod új címeidet!

Fizetés

A szolgáltatás ára 9600 Ft (7680 Ft + 25% áfa), mely tartalmazza a domain regisztrálásának és egy éves fenntartásának költségeit, az első választott e-mail cím elkészítését (a továbbiakban Te adhatsz majd hozzá új címeket vagy módosíthatod a már meglévőt), a webmail-szolgáltatást, 1000 Mb tárhelyet és az adminisztrációs felület használatát.

A fizetés bankkártyával történik.

Szolgáltatásunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A mailneked.hu oldal a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a mailneked.hu oldal nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a mailneked.hu oldala tájékoztat. A kártyás fizetéshez az internet böngésző programnak támogatnia kell az SSL titkosítást.
A vásárolt szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül a kártyaszámlán.
Kérjük, olvasd el részletes tájékoztatónkat a bankkártyás fizetésről!

A domain-regisztrációs folyamat akkor kezdődik meg, ha a szolgáltatás díja megérkezett bankszámlánkra.

Figyelem!

A domain-regisztráció .hu végződésű e-mailcím esetén kb. 14 nap (prioritásos nevek esetén 3 nap), .com és .eu végződés esetén azonban max. 3 nap.

A domainregisztráció lefutása után - .hu végződésű nevek esetén 14 nap után, .com vagy .eu végződésű nevek esetén 3 napon belül - azonnal aktiváljuk választott első e-mail címedet, elküldjük (vagy kérésedre telefonon bediktáljuk) a belépéshez szükséges adatokat, innentől kezdve pedig Te magad állíthatod be, bővítheted, törölheted vagy módosíthatod saját címeidet, a címekhez tartozó tárhellyel együtt.

Ha bármilyen egyéb kérdésed van a szolgáltatással kapcsolatban, telefonon (26/300-551) vagy e-mailen válaszolunk rá!