kód:
 
 
mailcím:
jelszó:
 
 
azonosító:
jelszó:
 
 
 

Üdvözlünk a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő oldalunkon!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheted biztonságos módon vásárlásodat.

Mire figyelj a vásárláskor?

  • Olvasd el szolgáltatásunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a fizetés feltételeit!
  • Tanulmányozd át a szolgáltatásunk biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantáljuk adataid biztonságát!
  • Tartsd nyilván a vásárlásával kapcsolatos adataidat!
  • Tartsd nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adataidat! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
  • Biztosítsd, hogy titkos kártyaadataidhoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
  • Használj olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. A CIB Bank rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

  • A mailneked.hu "Megrendelés" oldalán választhatod ki a szolgáltatást, melynek összegét bankkártyás fizetéssel teljesítheted.
  • Ezt követően átkerülsz a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadataidat szükséges kitöltened.
  • A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatod el a tranzakciót.
  • A fizetést követően visszatérsz a mailneked.hu oldalára, ahol a tranzakció eredményéről visszaigazolást kapsz.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben nem kerülsz vissza a fizetőoldalról a mailneked.hu oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző "Vissza/Back” vagy a "Frissítés/Refresh” gombjára kattintasz, ill. bezárod a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülnél a mailneked.hu oldalra, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kívánsz tájékozódni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot számlavezető bankoddal!